петък, 28 декември 2012 г.

Спор относно наемането на сватбена агенция


Често се случва бъдещите младоженци да са на две различни мнения относно наемането на сватбена агенция. Ако единият е на мнение, че трябва всичко да се планира, организира и осъществи самостоятелно, то другият може да иска професионално помощ и с това наемането на сватбена агенция. За да не възникват ненужни спорове и конфликти, това, което препоръчваме в подобни случаи е да постигнете консенсусен вариант, при които и двете страни да получат, каквото искат и в крайна сметка да се получи една красива сватба, а с това и всички ще са доволни.
Ако единият партньор има свое виждане за сватбения ден, а другият се опасява, че организацията и протичането на събитието няма да се получи без намесата на специалисти от сватбена агенция, може да процедирате по следния начин: нещата, за които сте абсолютно сигурни, че можете да се справите съвсем сами, организирайте без чужда помощ; за всичко останало можете да наемете сватбена агенция.
Днес, когато вече сватбените агенции в България не са рядкост, можете да намерите всякакви – сватбени агенции, които предлагат не само цялостно дирижиране на сватбата ви по сценарии, а и такива, които предлагат частично обслужване. Да уточним - това, което ви предлагаме, е да възложите на наетата от вас сватбена агенция да се заеме само с точно определени моменти или детайли от организирането и осъществяването на вашатасватба. Така и двете страни, които спорят по въпроса с наемането и ползването на услугите на сватбена агенция, ще са доволни с консенсусното решение. А и има и един друг плюс – по този начин ще намалите разходите за хонорар на сватбената агенция почти на половина.
Това, с което младоженците трябва да са наясно е, че с или без сватбена агенция сватбата им ще бъде великолепна, а най-важното е двамата влюбени, решили да се врекат във вечна вярност, да се обичат истински и безкрайно много. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар